Нарисуй мне небо в звездах

Намалюй  мені  небо в зорях
Й ріки  спокою та тепла,
Намалюй мені безтурботність,
Зачерпни добра з джерела.

Принеси мені в пригорщі щастя,
Й соковитих ягід бажання.
Огорни  покривалом ночі,
Ночі пристрасті та кохання.

Подаруй світанок у росах
Та бадьорість ранкової кави
І квіткову барвистість літа,
І тендітність рожевої мальви.

Ситець буднів зіткай яскравий,
Кожен день нехай сяйвом сяє,
І нехай хвиля теплого моря
Пісню ніжності нам співає.

Намалюй мені небо в зорях…


Рецензии