Сестре
(Сестрі)
Давай розіллємо пісню
У тиші літній, вечірній,
Ту, що співала мама
Про сніг пухнатий і іній,
А потім про верболози,
Криничку й нескошені трави…
Душа умиється жалем,
А ми налиємо кави.
І повернемось на вечір
В село, де ставки величезні,
Де небо є надвисоке
І найстрункіші берези,
Де літо росою сяє,
А в весни,як в проліска очі,
Де дні смачні мов пиріг,
Й короткі зоряні ночі,
Де знають всі як нас звати,
І пам’ятають дідуся…
Давай розіллємо пісню
І я знову туди повернуся…
Свидетельство о публикации №114070207578