7-

Наша добрая пеструшка…
Почешу у ней за ушком,
И поглажу ей бока,
Даст она мне молока.

              *  *  *

Every morning, for my breakfast
I have porridge and cocoa.
To the fields I run so fast
For  some milk from the kind cow.


Рецензии