***
Хтось про ніжну любов співав.
А ти не питав, ти не знав,
Що інші мене малювали.
Трави духмяні,
Сонце і небо теж.
Ти волі шукав без меж.
А я в польовому тумані.
Спогадів чисте ганчір'я
Як сонце, як хмари і грози.
Про тебе вони, для прози
Сумом листів у повітря.
Трави духмяні,
Сонце і небо теж.
Ти волі шукав без меж.
А я в польовому тумані.
Розумію, гидко, коли замало волі.
А знаєш як воно, коли ніжність непотріб?!
Вік перехідний, перехідний стан долі
Сліз дитинства в доросле життя.
Свидетельство о публикации №114042211239