Чатуэ на долю...

    

У мріях немає
сьогодні, ні вчора…
Беззвучно торкає,
веде далі Воля.
Вирує кохання.
Одної ж ми думки –
будь разом з тобою.
Буття ж пута душать…
Невдачі рікою
нам ніде тікати.
Пливемо у завтра,
нащо повертатись…
Не зчинить світ галас
і нам не злякатись –
кінця, ні початку…

Ніч звузила пам'ять,
дві зблизила долі!
Я вірю кохана
тобі на півслові.
Лечу проти вітру,
а вітер в обличчя…
Вини присмак вічний
у серці забився,
мов птаха, довіку –
душа, неба прагне.
Біль стукає в шибку,
крадуть сни бажання…
Чатує прокляття
примножують кару,
і мучать страждання,
знесилюють рани –
повірити в Долю!..


Рецензии