Небесна сотня
А сніг іде. Все білим покриває.
Жовто-блакитні прапори кругом.
Упав боєць, від кулі помирає
Там на Майдані під щитом.
Вони пішли, як разом ідуть браття
На захист рідної землі.
Не повернулися небесна сотня
Як птахи в небо попливли.
А сніг іде. Все білим покриває.
Жовто- блакитний прапор на снігу
Душа летить, а небо зустрічає
Дарує мир і вічную весну!
Героям Слава!
Leo Nagorniuk
26 лютого 2014 революційний рік
Свидетельство о публикации №114041804530
Наталья Яшина 22.04.2015 19:39 Заявить о нарушении
Лея Ритта 31.01.2016 19:28 Заявить о нарушении