Молюсь за Украину

Молюсь за країну
За щастя молюсь,
За мир і за спокій й свободу.
Щоб кожен і час
і хвилина була
Щасливе життя перед Богом. 

   Молюсь за країну
   За щастя молюсь.
   "Почуй Боже мій Україну!"
   Дай сил в перемозі над ворогом злим-
   Будь з нею на тяжкій дорозі.

Хай чистеє небо
Почує мене
І відповідь свято
Вкраїні дає.

   Лео. Нагорнюк
 26 січня 2014 революційний рік
 


Рецензии
Мелодійно. Гарно співатиметься,як молитва

Оксана 20   09.12.2016 12:17     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.