Зiзнання

            

У дикім трепеті мовчання
бездонний шум в душі палав.
Жадала в ніченьку світання –
Душа ступивши на вівтар.
В своїй любові зізнавалась,
в коловороті, в леті мрій
блаженна музика лунала
у неповторно тихім сні,
свіча, мов доленька вгасала,
йшла слідом тінь, мара моя –
минулої любові тайна
біда принишкла в ній твоя.


Рецензии