Г. Р

 Сонце зігріло повіки
І розчинило сни.
Календаря торкнувся
 Двадцять другий день весни.

Чорне густе волосся
Й відкрита чиста душа –
В цей день на світ з’явилось
 Мале чорнооке дівча.

Щире відкрите серце
І голос мов з чистих джерел.
І мудре зважене слово
 Відтоді і до тепер.

Те слово лікує рани
І чисте мов сонячний день
Те слово може міняти
на краще долі  людей.


Рецензии