У танцi мрiй, у диво снi...

 

У дивнім сні 
блукали ми 
всю ніч
в зірковім небі танцювали
і загубилися до ранку –
у танці мрій,
у відчаї своїм
передяглись у тіні,
а душі ні…
нізащо не схотіли.
За мріями манкими
злетіли у слова,
торкнулись диво-таїни
думками ми
дістались до вогню –
отого полум’я Любові,
що не обманить більш
ніколи і нікого…


Рецензии
Доброго вечора, Вікторе!
Щоб у назві відображалась буква і,
треба друкувати її на EN, а потім
знов повертатися до UK.
Хай щастить!

З повагою,

Олеся Райська   14.04.2014 02:08     Заявить о нарушении