Повертайся

 

В полинову тишу,
в п’янкому дурмані,
у пам'ять торішню
думки поринають.
Відмірює відстань
минуле з майбутнім
кружляє і тішить.
Там мрія не збувшись
лишилась без мене
в гіркому дурмані
стежину вкрай стелить
де більше немає:
ні нас вже колишніх,
ні перших побачень –
могильна безвихідь,
любов помирає…
А я повертаюсь
навіщось в минуле.
Тебе теж благаю:
вертайсь моя люба!..


Рецензии