Deschide usa

Eu tot te strig, iar tu n-auzi,
de parca-ai fi-n Angola!
Si inima ta e in safeu,
iar eu nu stiu parola.

Eu tot incerc sa te deschid,
c-o cheie din iubire,
dar nicidecum nu reusesc
ca sa patrund in tine .

Tu esti aici, doar la un pas,
dar nu ma vezi pe mine.
De nu ar fi acest perete,
eu te-as putea cuprinde .

Tu te-ai inchis in lumea ta,
in lumea ta de vise,
te-ai betonat intre pereti
cu usele inchise .

Eu nu mai pot, singur sa lupt
pentru iubirea noastra.
Deschide-mi usa ca sa intru,
sau macar o fereastra .

Deschide usa Constantin Sandic


Рецензии