Таял лед на реке

Танула крига на річці
І сонце торкалось неба
Вона закривала очі
На холод, що віяв від тебе.

Вона  закривала серце
І в вічі твої  дивилась.
Шкода, що її неосяжне
В тобі не помістилось.

Як серце  з весною стрілось
Вона тебе відпускала…
Відтоді  зміст слова «щастя»
Лише  в словнику шукала.
06.03.14.               Ольга Заїка


Рецензии