Вона спитала - Як це в тебе так?

Вона спитала: "Як це в тебе так?
Як вийшло так, що ти складаєш вірші?".
Не знала, що у віршах чистота -
її жіноча врода мною пише...
Я сам - не створю навіть і рядка...
Я сам - не зліплю навіть і два слова...
Торкається чола її рука -
крізь пам'ять, - але надихає знову...


Рецензии