Пробудити боюсь, або Танго до ранку

(З дівочих снів)

Так боюсь...
Пробудити тебе я боюсь...
Тихим шепотом вуст,
ніжним дотиком пальців...
Я наснюсь, —
між тобою оголених муз, —
може, й  ми закружляємо в  танці?

Для початку нехай
будуть цнота і вальс...
Вальс — прелюдія до
нецнотливого танго.
Стануть янголи снів
грати танго для нас
до щасливої  млості світанку.

Вип'є  ранок
вино недоторканих мрій...
З кожним подихом
щем – чистим киснем у груди.
Увісні, наяву ти зі мною.
Ти — мій.
Відтепер
Я
безстрашною
Музою
буду...


Рецензии