Вирвали рай
Кинули в пекло кипіти.
Знали би, що робили!
Сором нема де подіти.
Листям наруги прикрились,
Витерли душу ногами.
Стали собі ворогами,
Гордість, не можем змиритись.
Кармою вкрили доріжки,
Сиплячи пепел під ноги.
Друзі стають ворогами
Пробачить ніяк не в змозі.
Свидетельство о публикации №113110411885