У душу словом не пущу жалю

Я замість суму виплекаю роздум:
чому в житті все склалось саме так...
Поезія переважає прозу,
бо рима мелодична і проста.
Незрозумілий тим, чий біль - бездумний,
я тим прийнятний, хто не любить зло.
А добрим людям не буває сумно -
сміється Муза в світлеє крило.
І навіть розпач віршем опаную.
У душу словом не пущу жалю.
Знов Воскресіння римою святкую...
Пишу... Надіюсь... Вірю... Бо люблю...


Рецензии
как мне нравится отсутствие в стихах аффективности

М-Арфа   18.10.2013 10:45     Заявить о нарушении
Публикация вашего текста означает согласие с условиями пользовательского договора.

Миклош Форма   08.04.2016 03:46   Заявить о нарушении