Венера-Бычий рай... Колхозный вариант Shocking Blu
Так, шо аж кровать зламав.
А коли ти танцювала,
Мені якусь хєрню казала.
пр-в:
Нє надо!
Мені ето нє надо!
Я за півом, за лімонадом, (2 раза)
За мєрмєладом!
Питала в ліжку ти мене-
Коли поїдем у турне?
Казала - хочу в Амстердам.
Такой тєбє отвєт я дам -
пр-в:
Нє надо!
Мені ето нє надо!
Ми поїдем в Попенгаген (2 раза)
Через Ротердам!
На очі я не бачу вже!
Звенять у мене фаберже!
Ти кажешь мнє стрибай в кровать,
А я не можу! Твою мать!
пр-в:
Нє надо!
Мені ето нє надо!
Мнє лучше піва, чи лімонада (2 раза)
Із мєрмєладом.
Подарунок от Вєнєри -
Букєт якойсь страшной холєри!
Як у пісні Shocking Blue.
Вогнем пече, аж нє магу!
пр-в:
Нє надо!
Мені ето нє надо!
Таблєток пачка, уколи в дупу, (2 раза)
Пече під пупом!
19.07.13
Свидетельство о публикации №113081701385