Серденько
Я дивлюсь у закохані очі
І торкаюся ніжно тебе
В оксамитові зоряні ночі
В поцілунках, мов ясна зоря
І в обійми закутана ніжно
Шепочу: «Я твоя….я твоя…»
А в душі від кохання так тісно
І молюся: «Хай Бог приведе,
Все життя так кохатись охоче
Чути шепіт: СердЕнько моє…»
І дивитись в закохані очі...
© 13.12.2012 Ника
Свидетельство о публикации №113052108589