***
-Живей на земята!
Летелият в небесата
пада по-дълбоко в калта.
-Пази винаги, и в калта
/знам от теб аз това/,
летелият в синевата,
небесната светлина.
Затова остави ме,закрилнице свята,
искам днес да летя!
Нека после си счупя главата,
остави ме да вярвам сега!
Свидетельство о публикации №113042308598