Зфотографую мiсяць

А місяць ходить собі й ходить,
Свою роботу тихо робить.
Дарує користь всім у світі,
А зорі в помічь, його діти.


Він завжди змінює свій облік,
На ньом видніє якийсь горбик.
Між хмарами він ще гарніший,
Зфотографую й десь повішу.

Адже роки летять в турботі.
То у будинку ти, то на роботі.
І нІколи підвести очі в гору,
Ну а в ночі, майже ніколи!


Рецензии