Я прийшов до тебе в гост

Я прийшов до тебе в гості,
Випив першу чарку.
І від твого поцілунку
Зразу стало жарко.

Всьо, готовий я до бою!
Все, що треба — взяв з собою...
Бачу груди, чую: чмок...
Всьо, готово. Я вже змок.


Рецензии