Янголе... Милий Янголе...

Янголе... Милий Янголе...
Час – для молитви... Час – на забави...
Удвох не буває пізно чи рано –
випий зі мною кави.

Ніжно знеси та втримай
янгольську філіжанку.
Хай освятяться очима твоїми
дні, вечори  і світанки...

Просто поправ волосся
янгольською рукою.
І усміхайся просто –
усмішкою людською...

Крила нехай відпочинуть –
вік наді мною і Львовом.
Ми одне одного вже не покинем,
як і самої любові.

Щастя земне незбагненне –
сплетення крил і рук...
Може, колись – у пам'ять про мене –
пустиш пір'їнку на брук...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.