Серце за обидвох

Надихаєш мене...
Мене надихаєш...
І жіночність, і цнота – п’янкі...
Я не знаю тебе,
ти мене не знаєш,
Та обійми очей –
вже  цупкі...
Я відчую, коли на межі
чи поруч.
Ти відчуєш, коли вже час.
Серце скрізь, –
заблукавши ліворуч, праворуч, –   
б’ється 
за обидвох
нас...


Рецензии