Поэт - философ

Поэт – философ,
Эпохи нрав.
Он суть вопросов
Не растерял

В слащавых фресках
Стиха души.
В нем слово веско,
Не терпит лжи.

Он обозначит
Судьбы портрет.
Рифмы задачи
Сильнее нет.

Словом восстанет,
Проложит мост.
Пред пулей встанет
На полный рост.
         …………
               


Рецензии