Новина

Петро матері в листі пише всі новини:
"Ось нарешті моя Іра народила сина.
Тільки, горенько, в Ірини молоко пропало,
Тож синочка негритянка якась годувала.
Уявляєш, в нього шкіра як і в неї стала..."

"Я аж п'ятеро синів, Петре, народила.
З-під корови молоком їх усіх поїла.
Тільки, чом це, не збагну, - мати сину пише, -
Роги виросли, Петрусю, у одного лише?"


Рецензии