Моя душа тобою ще бол

Моя душа тобою ще боліє,
Блукає лабіринтами у сні…
Твоя душа у полі яворіє
Та з вітром спогади навіює мені.
Я знаю: ждеш мене терпляче і надійно,
Спостерігаєш, як пливе мій час.
А він біжить так швидко і невпинно,
Вже ніби хоче поєднати нас.
А я живу, а я ще хочу жити
Заради сина, що не став твоїм.
Ти дивишся на мене із блакиті,
А я іще грішу життям земним.


Рецензии