У самотностi барви осiннi...

У самотності барви осінні:
Сонячно-теплі та вітряно-змінні.

Дотики щастя короткі й ласкаві.
Натяки долі часто лукаві.

Буду для Тебе я сонячно-теплою,
Щоби душа не стала затерплою.

Вітром торкнуся вуст несолоджених,
Щоб не злякати мрій ненароджених.

Золотом осені буду заручена.
Пісня моя листо-падом озвучена.

          16.10.2001


Рецензии