Безпечно так...
В освітленій ліхтарем плямі
Стояти серед ночі
На перехресті доріг,
Почуваючись Хомою Брутом
У накресленому крейдою колі,
Куди нізащо на світі
Не втрапить нечиста сила.
ШкодА тільки, шкодА,
Що на цілісіньке місто –
Жодного,
Бодай задрипаного,
Півня.
Свидетельство о публикации №112030503309