20. 04. 2010
Я живу заради цих днів.
На годину отримав крила,
Але далеко не полетів.
Та нічого, зате хоч побачив
Твою добру і ніжну красу.
Це число червоним позначив:
На календар його перенесу.
Розказала, що вже працюєш.
Я ж тобою дуже горджуся.
В моїх снах постійно ночуєш,
І лиш уві сні я тепер сміюся.
Життя в тебе б’є фонтаном,
Хоч и є неминучі проблеми:
Не може іти все за планом,
При такій роботі системи.
Зате маєш в душі гармонію,
Я це в голосі твоїм чую.
Там ноти грають симфонію.
В думці щастя твоє малюю.
Ну давай друзями будемо,
Хватить щічки свої вже дути.
Всі образи скоро забудемо –
Не чужі один одному люди.
Мені потрібна твоя допомога,
І справа ж тут не в любові!
Не будь же зі мною строга,
Без тебе всі дні однакові.
Свидетельство о публикации №112012401088