Сало!
Богато жiнок мэнэ цiлувало,
Зараз життя поганэ стало,
Бо карбованцiв в кiшенi мало.
Ниж чикати вит кордону сало i
цигарку,
Краще випити з друзiм чарку,
За бiли украiски хати,
Щоб газу i нафты було богато.
И поки текти бути Славутич,
Поки слава о нiм буде звучати,
Ми будемо славити Вiтчизну,
Любити Украiну!
Свидетельство о публикации №112011904995
С уважением,
Людмила Шарова 11.02.2012 12:14 Заявить о нарушении
Успехов Вам в 12-м году.
Аркадий Хомко 15.02.2012 13:15 Заявить о нарушении