***
як адчуваеш
паветра...
ты...
дождж.
мой сьлед
застаецца на
целапаверхах.
яго не зацалуе
ні адна
з дзяўчын,
чыі абцасы
руйнуюць
лёсы,
чыі вусны
з'ядаюць вусны,
як торт...
мой цень
застаецца
на целапаверхах...
(мой цень,
падобны
на сон)
16.11.2010
Свидетельство о публикации №111102103096