Для Павлика

Яскравий вогник сяє
Він щастя нам несе.
Теплом нас зігріває
І рік новий зове.
Принесе він нам вдачу,
Любов та грошей віз
Бо кролик наш пухнастий панує в Новий рік
А котик посміхнеться і радість занесе
А їжачок колючий врожай нам принесе.
Так будьте в Новому році
Щасливі та багаті
Бо Новий рік для нас
Це є велике свято!

04.01.2011


Рецензии
Бо Новий рік для нас
Це є велике свято!
с теплотой))))!!

Владимир Федотов   21.08.2011 21:09     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.