Сльоза скотилась по щоц...

Сльоза скотилась по щоці
Чому ж так знову боляче мені?
Знесилилась в цій боротьбі за долю
Мабуть, я не знайду собі спокою

Де ж взяти сили, щоб усе змінити
Навчитись заново, щасливо жити
Як скинути окови  і змінити долю?
Як вирватися знов на волю?

Життя складне, і я це знаю
За слабкість себе зневажаю
Та треба якось далі жити
Тверезо глянути на світ й себе змінити
07,06,2011
____


Рецензии