Спасиб Вам за все, стареньк ветерани!

4 роки страху, болі і тривоги
9-е травня це день перемоги
Хай буде проклята страшна війна
За перемогу віддали сповна

Поважні, сиві ветерани
Ви посміхаєтесь, хоча й болять всі рани
Низенько Вам вклоняємось до ніг
Цей подвиг до сердець проліг

Язиками вогню  обпікає душа
І викриє біль підступна сльоза
Спасибі Вам за все, старенькі ветерани
Прийміть від нас ці квіти, в знак пошани
09,05,2011


Рецензии
*/текст потерян/*

Казачья Нагайка   03.07.2011 22:18     Заявить о нарушении