Дощ
Перед очима образ милий
Ти залишив мене одну
Але для серця ти єдиний
Люблю я дощ, він все змиває
Я плачу з ним, він очищає
І трішки легше на душі
Хоча забути неможливо все мені
Цей дощ мине, мине журба
Веселка засія на небосхилі
Ми будем разом, у це вірю я
І будемо ми знов щасливі
30,08,10
Свидетельство о публикации №111042009057