Сьогодн лише середа

Сьогодні лише середа,
До п’ятниці ще так далеко,
До зустрічі чекати аж два дні,
Курличуть в  небі щось лелеки.

Скажи, ну чим заповнити себе,
Щоб подумки до тебе не вертатись.
Як проминути мені цих два дні,
Й тебе по швидше дочекатись.

За вікнами шумлять собі авто,
І люди мов комахи все біжать.
Тобі ж смереки щось шепочуть,
І гори свіжістю  мовчать.

Нехай повідають тобі про мою тугу.
Про смуток мій, хай вітер наспіває.
Чи  знаєш ти ,що ще й в четвер
З Франківська потяг прибуває?


Рецензии