Я просто

Шалена вечірка
В прокрустовім ложі
Здається що щастя
Ось-ось було тут,
Ти хочеш ще трошки
Та я вже не можу
Це буде кохання
І ще один труп.

Я виколю очі
І вирву волосся
Я втілю всі мрії
Твої у життя,
Я просто не хочу
Шоб було все знову
Коли я прокинусь
А ти вже пішла.

Я просто відкрию
Усі настіж двері
Щоб вітер-пустун
Дихнув у лице,
Я просто не вірю
Що райдужні мрії
Все змінять на краще
Як сонце зійде.


Рецензии