в дтворений час

відтворений час
увімкнених фар
і вітру, що листя здуває.
приходить на мить
якесь відчуття,
знання, що цього не буває.

що все що навколо,
це просто театр,
і люди, будинки, трамваї,
якісь зачаровані,
наче стоять
потой бік мене, в голограмі.

відчинені двері
неначе прохід,
я просто іду крок за кроком.
якщо ще не листя
то швидше вже лід
остудить розбурханий розум.


Рецензии