Тигр-риболов
Холодненької водиці.
Воду тигр поставив гріти,
Хоче юшки наварити.
Та смачненького не зробиш,
Якщо риби не наловиш!
Треба тигру йти до річки.
Поряд там росли порічки.
Тих порічок цілі жмені
Назбирав тигр у кишені.
Радісний прийшов до річки,
Бо смачні були порічки.
Хоч і добре,але мало!
Риби все ж не вистачало!
Тигр на березі сидить,
Рибу він прийшов ловить.
Риба з тигра дивувалась,
Риба з тигра насміхалась:
"Як він буде нас ловить?
Тигр без вудочки сидить!"
Свидетельство о публикации №110101308973
Тигру все одно попались!
Хоч без вудочки сидить,
Кігті вміє він гострить! :)
Таисия Цыбульская 09.01.2011 19:54 Заявить о нарушении