на межи гры укр

лускаю зірки
намагаюся звикнути до навколишнього
потираю віски
щось не схоже
що минуле стає прозорішим

все скрутилося в великий клубок
чарівного і ароматного
ковток
чаю
але не занадто

кожний почувається
ніби вперше поцілувався
тонкий шнурок ззовні до серця
щось забагато
для кількох днів
співай, як співається

ми вирушаємо на відкриття
інших країв
таке випадково не трапляється
голова - немов би великий шар
озирнись
саме зараз
щось відбувається

на межі мафіозних світів


Рецензии