Мишеня и кошеня

Бігло полем мишеня,
І зустріло кошеня.
Один одного злякались,
Під листочками сховались.

-Що за звір?Великі вуха!
Мабуть добре ними слуха.
Шерсті цілий кілограм!
Мабуть тепло йому там.

Треба якось подивиться,
Що це за пухнаста птиця!
З-під листочка визирає,
І на звіра поглядає.

Кошеня й собі мудрує,
Що за звір його чатує?
Наче грудка,а з хвостом,
Причаїлось під листком.

Так до вечора й сиділи б,
Якби мами не наспіли,
І забрали діточок
Під теплесенький бочок.


Рецензии