Десь

                *     *     *

Десь там по сріблястих стежкахДесь
Ти блукаєш.
Може у небі…
Та очі яскраві твої в зіроньках
Сяють
Так треба…

А я навантажений снами мінливими
Та дуже довгими днями,
Сиджу та віршами бавлюсь замріяний.
Рятуюсь зеленим чаєм.

Буває, що так нестерпно відверто
Охоче до тебе.
Але ж ти блукаєш десь там,
По сріблястих стежках,
Напевно у небі.

Та ти ще не знаєш,
І мабуть не пам’ятаєш,
Як вітер веселий колись обіймав нас
Своїми крилами.

Як струнко летіли думки в чарівну далечінь,
Як у полі кружляли.
Як разом з тобою у лісі, де неба блакить
Ми пісню співали...

                31 Липня 2008 р.

                *    *    *


Рецензии