Б ла птаха
Біла птаха та свята
коло вислала із пір’я...
В колі тім була ВОНА -
Навкруги чорна земля...
Пір’я з птахи не вбувало,
Як з нічого виростало,
На темну землю колом слалось,
Білим пухом обіймало…
Тут ще й кінь з імли
До сонця долетів,
Повернувшись з мертвої петлі
Птах його змінив.
Та про те жалкую,
Що у колі тая
Лиця не показала –
Світла їй до нього… не стачало…
Але для неї благодать,
Бо пір’я колом захища
…її од теміні отої, як сонце…
На ній світлом спочива…
Свидетельство о публикации №110070805357