Лито
Бджолам завзятим допомагає.
Квіти пахучі літо зігріє,
Травами в полі зазеленіє.
Трави шовкові,соком налиті,
Щось шепотіли небесній блакиті.
Літо босоніж травами ходить,
Саду й городу нашому годить.
Буде на осінь жито й пшениця,
Кріп і цибуля,й всяка пашниця.
Разом до саду скоро підемо,
Яблука й груші в кошик зберемо.
Буде варення,будуть компоти,
Дружно ставаймо всі до роботи.
Весело разом нам працювати,
Втомимось - будем відпочивати.
Підемо всі до блакитної річки,
Вмиємо руки,вмиємо щічки.
Сонце у небі нам усміхалось,
З хмаркою в хованки весело гралось.
Свидетельство о публикации №110070500554