Однолюб

Дівчатам не має числа,
та для мене єдина вона,
Щасливою звати її,
вона вигляда, мов досвітня зоря,
прекрасна, як місяць, як сонце ясна...
до мене зійшла, чиста й нага,
багатство її не тільки краса...


Рецензии