Квадратнi голови
прийшли до влади нещодавно,
і через це квадратний час
зацарював тепер державно.
Усе округле навкруги,
оте, що змінюватись здатне,
мов рухом палички "згори",
перетворилось на квадратне.
І скільки знов не говори
про те, мовляв, якби ми знали...
старі виймають прапори
квадратні професіонали.
. . . . . . . . . . . . . . . .
Отож, мабуть, чи верть, чи круть -
у нашій рідній Україні
звалились з неба і живуть
квадратні виборці віднині.
Свидетельство о публикации №110032008278