Fuckable

how's your day been,
my vulvarized queen
and your velvet horses?

are you deep in
dissolute spleen
and your plush remorses?

i've been long lost
in my wicked thirst
for your crown, darling

let me in this forest
on your soft moss
midst your land, charming

will we dance nude
in your wildhood
of oozing meadows

i'm your baton crude
you're my sweet Jude
my derailed lady


Рецензии
The wild girl

Ямщиков Сергей   04.04.2010 17:43     Заявить о нарушении