Ziua ta

De ziua ta e sarbatoare
Vreau shi eu cadou sa-ti fac
Vriau sa-ti dau o simpla floare
Roshie ca cia de mac

Dar ma tem diun singur lucru
sa repingi al meu cadou
Shi respins de visul acru
Sa stau iarashi in cavou

Ziua ta ashtept de mult
Ca pe ploaia in pustiu
Ca pe doina ci-o ascult
Cind e cerul argintiu



(Румынский)


Рецензии