Адну цябе
Прыйдзi цi хоць калi прыснiся,
Каб воблiк твой не змог забыць.
Я цэлы свет любiць стамiўся.
Адну цябе хачу любiць.
Жаданай мараю з’явiся.
Каханнем шлях твой асвячу.
Я цэлы свет любiць стамiўся.
Цябе адну любiць хачу.
Сыду на дол з нябесных высяў
Сказаць "бывай" сваёй жальбе.
Я цэлы свет любiць стамiўся.
Хачу любiць адну цябе.
Прашу, знявераны: вярнiся!
Прабач мне крыўду i ману.
Я цэлы свет любiць стамiўся.
Любiць хачу цябе адну.
Свидетельство о публикации №109061101625
У Вас редкий поэтический дар, это ощущается после первого же прочтения. Желаю Вам новых поэтических высот, всего самого доброго и спасибо Вам огромное за Ваше творчество! С уважением,
Татьяна Бабина Берестова 03.03.2013 18:47 Заявить о нарушении